Flot, funktionelt, FordStore

Bjarne Nielsen A/S – Ford Esbjerg

Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg har gennemgået en forvandling fra at være en ældre butik til at blive én af landets fem moderne FordStores. Michael Stig Nielsen, Adm. direktør hos Bjarne Nielsen A/S er begejstret over samarbejdet med Finn Balle ApS, der som bygherrerådgiver har spillet en afgørende rolle i ombygningen af bilhuset i Esbjerg

I oktober 2015 kunne Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg slå dørene op til en ny, moderne og velfungerende butik, som siden marts har været under ombygning med henblik på at opfylde kravene til Ford’s nye koncept, som med sine stramme linjer skal være med til at gøre Bjarne Nielsen A/S til en af landet mest markante automobilforhandlere. Adm. direktør, Michael Stig Nielsen siger: “Hvis man vil placere sig i den bedste liga, kræver det – udover attraktive biler – også attraktive bygninger og i det hele taget en indretning, som er med til at give kunderne en helt særlig visuelt orienteret oplevelse, så snart de træder ind ad døren. Og det må man sige, at vi har fået med den nye FordStore i Esbjerg. Udover at man kan opleve minimum toogtyve forskellige biler i samme rum, stifter man bekendtskab med en helt ny virtuel verden, når vi taler bilkøb.”

En sikker hånd
Én af dem der har fulgt processen fra start til slut er bygherrerådgiver Finn Balle ApS. Finn var også var med, da Bjarne Nielsen A/S i 2013 opførte nyt domicil på Silkeborgvej i Herning og er derudover Ford’s faste samarbejdspartner omkring vedligehold, renovering og ombygning af de eksisterende butikker. Michael Stig Nielsen siger: “Finn har i forbindelse med ombygningen i Esbjerg været vores forlængede arm, som udover at varetage vores interesser som bygherre overfor arkitekter, entreprenører, kommune og andre offentlige instanser har evnet at guide os igennem den jungle af regler, der følger med et omfattende projekt som dette. Han mestrer samspillet mellem alle interessenter og har med sikker hånd koordineret hele forløbet med dét for øje at skabe holdbare løsninger baseret på både kreativitet og fornuft.”

Smidig sammensmeltning
Og netop kreativitet og fornuft har der været særligt brug for i Esbjerg, hvor de oprindelige bygninger stammer fra henholdsvis 1924 og 1966. Halvdelen af det eksisterende showroom og indskrivning skulle rives ned og erstattes af et nyt 1.650 kvadratmeter stort showroom i forskudte plan. Michael Stig Nielsen fortæller: “Det er altid forbundet med udfordringer, når noget gammelt skal forvandles ikke bare til nyt, men til et gennemført moderne hus. Den eksisterende butik skulle omstilles, ændres og tilpasses til det nye koncept – både indvendigt og udvendigt. En sådan manøvre kræver smidighed, velvilje og timing fra alle. Og der må man sige, at Finn har leveret varen og bidraget til et positivt samspil mellem de involverede. Han er yderst professionel forstået på den måde, at han gør det, han siger, han går seriøst til alle led i opgaven, og han holder det, han lover. Derudover besidder Finn en meget sympatisk indlevelsesevne, som skinner igennem uanset hvilke typer udfordringer, han møder. Det kan man kun have respekt for. ”

KONTAKT