Erhvervsbyggeri

Vi er specialister i domicilbyggeri.

Heldigvis er de fleste erhvervsvirksomheder rigtig gode på deres eget felt, men når den dag kommer, hvor firmaet skal til at beslutte sig for at bygge nyt firmadomicil eller renovere en eksisterende ejendom, er kompetencerne og erfaringsgrundlaget normalt mere beskedent.

Det kan man kompensere for ved at alliere sig med en bygherrerådgiver som Finn Balle ApS, der har mange års erfaring i at optimere hele byggeprocessen fra indhentning af tilbud til afleveringsforretning.

Jo før, vi kommer ind i et projekt, desto større muligheder har vi for at hjælpe jer. Vi er at betragte som en midlertidig ressource hos kunden, fordi vi styrker virksomhedens egen organisation omkring byggeprocessen. Vi kan sikre, at kvalitet, økonomi og tidsplan går op i en højere enhed. Derfor kan vi også medvirke til byggeri af bedre erhvervsejendomme og et mere økonomiske bæredygtigt erhvervsbyggeri.

Det er dét, vi som specialister i domicilbyggeri er sat i verden for, men I bestemmer selv, hvor meget vi skal involveres.

Læs mere

Vi kan:

  • hjælpe jer med at afklare og fremtidssikre jeres byggeprojekt
  • beregne økonomien i såvel anlægsfasen som i driftsfasen
  • stå for udarbejdelse af eventuelt udbudsmateriale
  • gennemføre eventuel prækvalifikation af entreprenører/tilbudsgivere
  • tage os af licitationen
  • overtage det daglige tilsyn med byggeprocessen
  • kritisk gennemgå byggeriet ved afleveringen
  • naturligvis også bistå ved mindre renoveringsopgaver eller ombygninger

Det er normalt en stor ting at flytte ind i et nyt domicil, men som med alt andet skal det vedligeholdes. Vi hjælper gerne med at udarbejde drifts- og vedligeholdelsesplaner.

01

Nyt bilhus - Bjarne Nielsen

Et moderne og nytænkt bilhus i Herning, hvor der samtidig er hovedsæde med administration og bogholderi for hele 12 bilhuse rundt om i landet

02

Nyt kontordomicil – BDO Huset

Huset er et ca. 2.500 m2 stort domicil, som huser revisorer og rådgivere.

03

NYT TRANSPORTCENTER - ALPI A/S

ALPI DANMARK A/S er en full service logistik- og transportvirksomhed, som transporterer gods til lands, til vands og i luften.

04

Renovering - M.C. Mortensen

M.C. Mortensen i Herning er en af Jyllands mest eksklusive ure- og smykkeforretninger. Renovering af butikken i overensstemmelse med de aktuelle Rolex-standarder.

Skal vi bygge sammen ?
Skriv til os her

Vi vil med glæde give vores besyv med på dit byggeri også. Det kan langt oftest betale sig at have os med på sidelinien, og gerne så tidligt i processen som muligt.
Så giver det mest mening.

KONTAKT