pleje & sundhed

Angrib de offentlige anlægsudgifter

Alene de komplekse udbudsregler for offentligt byggeri i Danmark er nok til, at mange offentlige bygherrere slet ikke får udnyttet konkurrencen i markedet. Som bygherrerådgiver ved vi om nogen, hvor mange penge, der er at spare her.

For os alle handler det om at få det maksimale ud af enhver brugt krone, og her kan vi med vore kompetencer bidrage til at nedbringe anlægsudgifterne. Det kan vi gøre samtidig med, at vi sikrer jer den ønskede byggekvalitet til den aftalte tid.

Læs mere
I kan frit vælge og afgøre, om I:

  • ønsker vores hjælp til at afklare og fremtidssikre jeres byggeprojekt
  • vil trække på vore kompetencer i forbindelse med eventuel arkitektkonkurrence
  • har behov for hjælp til at lave udbudsmaterialet
  • ønsker vi står for prækvalifikationen af entreprenører/tilbudsgivere
  • finder det fordelagtigt, at vi tager os af licitationen
  • vil have vores bistand til det daglige tilsyn med byggeprocessen
  • ønsker, at vi står for den kritiske gennemgang af byggeriet ved afleveringen
  • også ønsker bistand ved mindre renoveringsopgaver eller ombygninger

Offentlige byggeprojekter kan være en stor mundfuld både, når det gælder planlægning og under selve processen.

Vi har mange års erfaring i udvikling af denne type projekter. Vores byggerådgivning er uvildig og uafhængig. For os er budgetsikkerhed, byggekvalitet og overholdelse af tidsplaner vigtige nøgleord.

Mange offentlige byggeprojekter er gennem tiden kørt af sporet i økonomisk forstand. Vi holder jeres projekt på skinnerne – også i forhold til fremtiden. Et offentligt byggeprojekt er nemlig ikke kun en anlægsudgift.

Bagefter kommer driftsudgifterne. Dem har vi også tænkt på. Det har vi gjort i en grad, så vi nu har etableret et nyt ekspertområde: velfærdsteknologi. Denne teknologi får enorm betydning for jeres økonomi de kommende år. Vi har ansat en specialist til at lede denne satsning.

01

Lind Plejecenter

Opførelse af skole- og daginstitutions bygning i Tjørring v. Herning
02

Midtjysk Fysioterapi, Herning

Et stort antal patienter hver dag passerer igennem det, der i 2012 blev forvandlet fra en ældre ejendom til et nyt domicil og velfungerende træningscenter.

Skal vi bygge sammen ?
Skriv til os her

Vi vil med glæde give vores besyv med på dit byggeri også. Det kan langt oftest betale sig at have os med på sidelinien, og gerne så tidligt i processen som muligt.
Så giver det mest mening.

KONTAKT